...

Denne månedens prosjekt november 2020 er Enken Betty.

Vi snakket med Evangelist Muliika Emmanuel Fred og han fortalte oss om enken Betty som har et stort behov for hjelp. Her kan dere lese hva Muliika skrev til oss:

«Kjære partner, vennVennligst se denne videoen for denne kritiske sårbare enken med babyen sin. Betty sover i et skrap hus med rotter, øgler, mygg, og regnvann som går gjennom taket.Hun har ingen madrass, laken og sengetøy. Hun har ikke noe å gjøre eller noe foretak hvor hun kan skaffe seg penger til å forsørge familien sin.

Når du ser på denne videoen, vil du havne i tårer på grunn av den kritiske situasjonen denne enken kalt Betty er i. Hjertet mitt gråter dag og natt om at Gud vil hjelpe henne ut av denne kritiske situasjonen. Teamet vårt under Joint Youth Gospel International organisasjonsprosjektgruppe besøkte henne, og vi tok bilder og videoer som dere kan se»

Hvis du ønsker å gi en gave til prosjektene, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031


Vi ønsker også å hjelpe Muliika sin kone Josephine som har mye tannpine. Hun trenger å få komme seg til en tannlege og få utbedret sine tenner. Josephine gjør en kjempefin jobb sammen med sin mann Evangelist Muliika Emmanuel Fred.


Muliika sa at Florence trenger vår hjelp, så har lagt til henne også som denne månedens prosjekt.

«Be for enken som heter florence, hun lager håndarbeid for å leve, men produktene hennes ble stjålet, hun er syk, en del av hodet bak er hovent, stresset på grunn av husleie og trenger medisinsk hjelp, men ikke har midler. Hun er alvorlig i kritisk tilstand. Be for henne at Gud kan gripe inn eller hjelpe henne. Gud velsigne deg.»

Bildet kan inneholde: 1 person, står

Oppdatering 10.11.2020

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Kjære venner og partnere, Tusen takk for  kjærlighet og omsorgen overfor enken som heter Florence som var for syk og nå ok etter å ha fått en god behandling.  Josephine Muliika min kone som hadde en smertefull tann, fikk behandling fra legene og har det nå bra.  Tannlege behandlingen hennes vil bli gjort denne uken.


Evangelist Muliika Emmanuel Fred besøkte flere enker med barn og hadde med seg mat til dem.


Oppdatering 1.12.2020

Betty ble flyttet til et nytt sted hvor hun og barna er trygge. Muliika kjøpte seng og madrass, sengetøy, dyne, mat, myggnetting og telefon til henne. Det har blitt betalt for 3 måneder husleie, vann og strøm. Det neste steget er å få inn midler hvor hun kan starte sitt eget foretak hvor hun kan forsørge familien sin.

Vi ønsker å takke alle som har vært med å gi inn til månedens prosjekt. Betty og barna har fått en kjempefin ny start, med et nytt sted med jerndør som de kan låse, hvor de er trygg. Skal hilse og si tusen takk til dere alle fra Betty.

Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.