...

Månedens prosjekt Juli 2020, Kamyike Ibrahim og Musinguzi Paddy

Denne månedens prosjekt handler om å hjelpe en familie, hvor huset de har bodd i fikk store brannskader. Vi ønsker også å hjelpe en annen familie med å fikse taket på bedehuset, som falt ned på grunn av mye regn.

Prosjekt 1. Evangelist Muliika Emmanuel Fred skriver:

«Huset til pastor og administrator Kamyike Ibrahim som vi samarbeider med fikk store brannskader. Alt inventar er totalskadd. Alt som møbler, senger, madrasser, tv, plater, jerrykanner ol alt er aske. De har ingen steder å bo eller sove, vi snakket med naboen deres for å gi dem et rom for å sove, barna er nå hos bestemor. Vi gir all ære til Gud for ingen har dødd.
Vennligst all støtte er velkommen til å bringe tilbake håpet til pastoren vår, vi må bygge dette huset opp igjen, slik at han og familien kan bo der igjen»


Prosjekt 2. Evangelist Muliika Emmanuel Fred skriver:

«Kjære venner, her er bildene av kirken til pastor Musinguzi Maddy som falt ned på grunn av mye regn i regionen Hoima uganda. Kirken heter Horeb Revival Church, lokalisert i landsbyen Kapapi, Kigorobya sub-county, Hoima distriktet. Den ble startet for 7 år siden.

Denne Guds mann er så trofast, ydmyk og trenger virkelig støtte for å hjelpe hans familie og kirke til å bli bygget opp igjen for Guds ære. Vi trenger takplater, murstein, sement, sand og tømmer. Vennligst vær med å be for dem og om mulig» støtt dem finansielt også.

Hvis du ønsker å gi en gave til prosjektene, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

Vi ønsker å takke alle som har vært med på de forskjellige prosjektene, det er mange som har fått god hjelp og støtte. Takk til alle som er med å be for oss og arbeidet. Må Gud velsigne dere og gi dere 100 fold tilbake.

Oppdatering 10.7.2020

Evangelist Muliika Emmanuel Fred forteller:

Venner, Gud er alltid trofast mot de trofaste og ydmyke. I dag fikk jeg støtte, da tok jeg med meg 10 sekker med sement og pengene ble gitt til pastor ibrahim kanyike. Forrige uke postet jeg bilder som viste at huset hans hadde brent og ingenting ble igjen. Men vi takker Gud for alle mennesker som ber for pastor Ibrahim og hans kone pluss familien pluss barna som er hos bestemor.
Takk for spirituell og fysisk støtte. Høyre niw de har gravd grunnmuren til det nye huset, de skal stå å bygge et to soverom hus pluss et kjøkken. Herren er virkelig god. Jeg ba dem om å kjøpe mat og passe seg godt for Gud har kontroll. Vi takker Gud for denne støtten fra søster Elisabeth. Til Gud være den ære.

Muliika Emmanuel Fred forteller 13.7.2020:


«Vi takker Gud for bønnene du alltid sender for oss. Hus fundamentet til pastor Ibrahim Kanyike er ferdig.  Nå skal vegger og annet reises. Dette gjøres etter at huset hans ble brent og ingenting ble igjen. Ære til Gud, fortsett å be om at han får mer byggematerialer som sement, treverk, sand, jern plater til tak og møbler til å innrede med når alt er klart.»


Darffin Assimwe er også denne månedens prosjekt, en alene mor med 3 nyfødte barn

Evangelist Muliika Emmanuel forteller:

Kjære venner, i morges har jeg besøkt en enslig kvinne Darffin Assimwesom. For 14 dager siden fødte hun trillinger på Kawempe sykehus. Faren til disse barna flyktet fra kona etter at legen fortalte ham at kona har 3 barn i livmoren. Denne mannen har ikke blitt sett til nå, det er 5 måneder siden hun så ham sist.
Denne damen har ingen hjelp, hun trenger god mat å spise for å amme barna sine. Hun trenger mat, husleie penger, barneklær og møbler. Hun bor i Kawala, Kampala, Uganda.

Hvis du ønsker å gi en gave til dette prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031 merk det med Darffin Assimwesom hvis du vil støtte spesifikk henne

Oppdatering 22.7.2020 Muliika og hans kone besøkte kvinnen med de 3 nyfødte barna.


Pastor Paddy fikk en ny mobil 18.7.2020

Muliika forteller at Susan kunne nå pastor Paddy og overekke han en mobil. Dette vil være til stor hjelp, slik at han kan mye lettere bli nådd av menighetens medlemmer og andre.


Oppdatering 21.7.2020 Muliika besøkte noen enker med barn og tok med seg mat til dem.

Vi ønsker å takke alle som har vært med å gi inn til disse prosjektene denne måneden. Enkene takker så mye for den støtten og hjelpen som dere gav dem dem denne måneden.

Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.