...

Månedens prosjekt Juni 2021 Josephine og enkene

Denne månedens prosjekt er Josephine og enkene. Josephine Muliika konen til Muliika Emmanuel fred, har et pusteproblem og høyt hjerterytme hovedsakelig om morgenen og til og med når hun går eller gjør noe arbeid. Hun gjennomgår forskjellige behandlinger slik som, datatomografier av mageskanningen, bryststråle nyreblodprøve og hjerteskanning. Dette koster en hel del, noe som vi ønsker å hjelpe dem med å betale.

Takk til alle som vil være med å be for Josephine og for dem som har lyst til å betale en sum som kan være med å dekke en del av regningen, takk til dere også.

Hvis du ønsker å gi en gave til prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

Oppdatering angående Josephine

Josephine takker for all hjelp og støtte. Hun har gjennomgått en rekke tester og prøver og fått medisin, hun er nå mye bedre. Hun fikk beskjed om å mosjonere mer for å øke lungekapasiteten, Muliika kjøpte derfor nye joggesko til henne. Takk til alle har bedt for henne også takk til dem som har gitt inn penger for prosjektet.

Flere enker fikk hjelp

Muliika sendte penger til flere enker gjennom MTN mobil konto. Muliika kan effektivt sende flere mindre summer til flere enker, rett til dere mobil konto. Enkene takker så mye for støtten som de fikk, som er til ekstra stor hjelp i disse tider.

Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.