...

Månedens prosjekt Oktober 2020, enken med barn Harriet.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg snakket med Evangelist Muliika Emmanuel Fred om denne månedens prosjekt, han sendte meg en melding angående det.

«Kjære venner og partnere,
Vi ber deg om bønner og økonomisk støtte til enken som heter harriet.
Hun vil starte en kaffebedrift, hvor hun kjøper kaffe fra bønder, og så selger den den til kaffefabrikker for å få god fortjeneste.
Dette vil hjelpe henne med å finansiere barna sine og få et godt liv. Vennligst hvis Gud berører deg, send din støtte så vil det komme mer håp til denne enken til vår Guds ære. Måtte Gud velsigne dere alle.»

Hvis du ønsker å gi en gave til prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

Oppdatering fra Evangelist Muliika Emmanuel Fred 18.10.2020;

«Enkeprosjekt.
Harriet er en av enkene vi har. Hun har 4 barn og bor nå i Mityana Uganda. Hun jobber hardt og klarte å kjøpe en tomt hvor hun skal bygge et hus.
Denne uken støttet vi henne med fond til å starte en kaffevirksomhet. Hun kjøper hele kaffebønner bønner på salg fra bønder, og hun selger i detaljhandel og får dermed mer fortjeneste. Vi takker deg for støtten pluss bønner du sender til dette arbeidet vi gjør.»

«Vi besøkte flere enker som ritah, florence og sarah. Alle disse enkene er ok, arbeidet de gjør er greit, pluss barna deres. Firenze og datteren hennes var syke, men ikke ok og tilbad Gud.»

«Darffin who gave birth to 3 babies some few months back, called me and she was crying because she her landlord was pushing her out of the single room she is renting. Kindly lets join hands in praying plus supporting her. We paid her house rent of march, april, may, june and july but august, september plus October are not yet paid. Any support is welcome. I will shift them to a new house because the place were they stay is in the slum that is not good for the children.»

Oppdatering 20.10.2020

Jeg snakket med Evangelist Muliika Emmanuel Fred angående denne månedens prosjekt og fikk en oppdatering om hva som har skjedd i det siste, og nå i dag.

«Ære, ære til Gud. I dag besøkte vi Darffin som fødte tre babyer, vi var i stand til å velsigne hennes tre babyer med penger for å kjøpe mat til dem, så etter at vi fortsatte å lete etter et nytt hus for henne. Vi fikk det, betalte 6 måneder, og den nye utleieren lovet å male det godt før hun kommer inn på fredag. I forrige uke dro hun ut av huset hun leide, men vi måtte snakke med huseieren hennes for å være tålmodig med henne i en uke. Så Gud har gjort et mirakel, hennes nye hus blir betalt. Da vi kom med denne gode nyheten om et nytt hus, ikke i et slumområde, men på et godt sted med god sikkerhet, lo hun, smilte og priste Gud for et mirakel. Tusen takk for alle bønnene, og økonomisk støtte til denne damen med sine 3 babyer. Babyene hennes er vel, sunne, vakre. Wow, all ære er vår Gud .. Fortsett å følge med, se på, be og støtte dette arbeidet vi gjør. Gud velsigne deg.»

Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.