...

Månedens prosjekt September 2020. Enken Nakaketo Magret

Evangelist Muliika Emmanuel Fred forteller:

«Enkeprosjekt ferdig i dag morges, mandag 7 september 2020. Enken heter Nakaketo Magret, hun har 4 barn og bor i Kisenyi slum i Kampala Uganda.

I dag har vi tildelt vår koordinator Kimala Adolf dette arbeidet med å inspisere de fattige enke familiene i Kisenyo slum, og dette er en av de fattigste eller den mest trengende familie. Vennligst se denne videoen og hvis du blir berørt, vennligst støtt denne enken. Problemer denne enken står overfor er:

1. Ikke noe ordentlig hus for henne og barna
2. Ingen mat å spise
3. Ingen husholdningsartikler feks madrasser, tepper, kjeler, tallerkener, kopper osv
4. Ingen skoleavgifter for hennes barn, barna har ennå ikke fått noen skolegang
5. Hun har ingen jobb, hun mangler inntekt for å forsørge seg selv og barna.

Må Gud velsigne deg som du støtter denne enken for å få et godt hus å bo i, en god madrass pluss kapital og hjelp som kan hjelpe henne til å overleve.»

Hvis du ønsker å gi en gave til prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031


Oppdatering 9.9.2020 Muliika besøkte Margret Nakaketo

Evangelist Muliika Emmanuel Fred, besøkte i dag enken med barn Margret Nakaketo. Her kan dere lese det Muliika skriver om det:

«Enke rekk ut hånden prosjektet ferdig i dag, 9 september 2020. I dag har vi som denne organisasjonen av Fellesforbundet Gospel International besøkt Margret Nakaketo, en enke, som har 4 barn boende i Kisenyi slum, Kampala, Uganda. Hun leier et dårlig hus, som har hull.  Rotter, øgler, mygg, kakerlakker går inn og dette er virkelig så farlig for dem. Når det regner er denne enken så bekymret, men i dag overrasket Gud henne med mat, mais, hvete, tannkrem, såpe, ris og bønner pluss litt penger til å betale regninger. Hun hadde ingen mat å gi til barna sine, men Gud har gitt håpet tilbake til henne. Denne enken har problemer med å ikke ha kapital til å starte en bedrift, ingen matriser, dyner, sengetøy og senger. Så la oss støtte denne lidende Guds enke. Gud velsigne deg»


Oppdatering 14.9.2020 Nakaketo og barna flytter inn i nytt hus.

Gud har brakt glede og håp tilbake til denne enken Margret Nakaketo som har 4 barn. Det har vært gledes tårer som kom ut av Margret etter at Gud gjorde et mirakel for henne. Nytt hus som hun leier har blitt betalt for tre måneder med strøm. Nye tepper, sengetøy, myggnett, seng, teppe og penger har blitt gitt til henne for å hjelpe henne med behandling av babyen sin som er syk. Barna ble så glade, etter å ha sett nytt hus med strøm, alt nytt. Den eldste gutten sa, jeg kommer aldri til å slutte å be til Gud for han er vår far og ektemann til min mor.
Vennligst be for at Margret får ny telefon, kapital til å begynne å jobbe med å starte en restaurant eller bedrift, og ha dekning for skoleavgifter for barna sine.

Tusen takk for bønnene du sendte til denne enken. Hun har sovet i et dårlig trehus med rotter. Nå har Gud overrasket henne og barna med nytt hus. All ære til Gud


Florence sin datter fikk hjelp hjelp 19.9.2020

Evangelist Muliika Emmanuel Fred forklarer:

Kjære venner, i dag ble jeg oppringt av enken som heter Florence for å be og få hjelp til datteren hennes. Datteren hennes er syk, hun har hudutslett med sår rundt på kroppen. Hun har mye smerter og høye temperaturer. Dag og natt hun har smerter og få til å sove er ikke lett. Jeg ønsker å gi dem litt penger til behandling og også kjøpe god mat og hjelp til å betale husleie. Vennligst be for dem og om mulig vennligst støtt denne saken. Gud velsigne deg.

OPPDATERING 21.9.2020

Støtte kom inn til dette prosjektet og det går mye bedre med datteren etter at hun fikk medisinsk behandling av hudproblemene. Florence fikk også mat og penger til å dekke husleie. Vi takker alle som er med å gi inn til disse prosjektene må Gud velsigne dere.


Muliika har blitt 41 år 23.9.2020

«Kjære venner og støtte og partnere. Jeg takker Gud for alle mine bursdagsmeldinger og gaver. Er nå 41 år+ fra i dag. Familien min lagde en overraskende fin bursdagsfest hos foreldrene mine, og det var så flott. Dette ble ledet av min nydelige kone Josephine.

Alle gaver som kommer inn til min gebursdag vil gå rett til foreldreløse og trengende barn i Øst-Uganda. Skal dele bursdagskake med barn, godterier, drikke, gi ut brød, sukker, til alle trengende barn denne helgen. Så dette vil bringe mer håp og kjærlighet til de trengende barna fordi så mange har ikke smakt kake. Vær så snill å be for oss og hvis Gud snakker til deg, støtt oss. Gud velsigne dere alle og takk for at dere elsker meg pluss arbeidet jeg gjør sammen med team her.»

Oppdatert 29.9.2020

Muliika forteller:
«Feirer bursdagen min med foreldreløse og trengende i kaliro distriktet, uganda. Vi gave dem drikke, brus, brød, sukker og såpe. Rundt 50 barn fikk kake og gaver.»


Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.