...

Muliika er månedens prosjekt for september 2021

Denne månedens prosjekt er blant annet å hjelpe Muliika med å få fikset noen tenner, som verker mye. Muliika har allerede fått vært en gang til tannlegen, men trenger flere behandlinger for å få fikset alle tennene som verker.

Muliika og flere andre besøkte fattige familier i Kisenyi slum området den 9 september

«Kjære venner, i går besøkte vi fattige sårbare familier for enker som bor i Kisenyi 2 slumområde, kampala, uganda. 2 Studenter / frivillige fra Tyskland ble med oss mens vi gjorde dette arbeidet. Mat ble gitt til hver familie pluss åndelige oppmuntrende ord. Vi takker Gud for støtten fra Amy Stamatis og fra dem som har gitt inn til Jesusvenner Uganda misjonen og andre mennesker som har hjerte til å hjelpe. Gud velsigne dere alle.

Muliika besøkte gatebarna den 23 september, han feiret sin gebursdag sammen med dem

«Venner, takk for bursdagsmeldinger, i dag har jeg tilbrakt bursdagen min med gatebarna. Foreldreløse barn som bor i basesonen, Katwe slum, Kampala, Uganda.

Vi hadde med oss 2 kaker som vi kuttet opp og delte ut til dem, alle fikk hver sin brus også. Det var til mye glede for disse barna, de sang glade bursdagssanger til meg. Jeg var så glad for at jeg kunne være sammen med dem og nyte denne dagen med dem. Jeg fikk be for dem, sammen med mitt team og vi ga Gud all ære. Be om at disse barna kan få all den hjelpen som de trenger: husly, klær, sko, mat og utdanning.»

Muliika skriver 27.9.2021

«Kjære venner, er her på Yolamu legesenter tannlege kirurgi og jobber med den ene tannen min, men det må jobbes med to til når jeg mottar midler. Rotkanal, sementering og kroning. Det er veldig dyrt, men Gud er over alt. All behandling er utført i løpet av to uker. Fortsett å be for at jeg skal ha det bra og at midler til å få fikset dem, kommer inn.»

Hvis du ønsker å gi en gave til prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.