...

Oppdatering av månedens prosjekt mai 2015

 

Evangelist Muliika Emmanuel Fred kordinerer månedens prosjekt i Uganda, her kan dere høre en oppdatering fra månedens prosjekt mai 2015
«Kjære venner og tjenere for Gud.
Den 4 juni 2015 gikk jeg sammen med andre gruppemedlemmer å møte gatebarna på et sted som heter klokketårn Kampala City.
Vi fortalte dem om Guds kjærlighet til dem og at Jesus elsker dem og bryr seg om dem. Etter at vi hadde delt Guds ord med dem, ga vi ut 98 sandaler til disse stakkars lidende barn. De har aldri hatt en sjanse til å sette en sko eller en sandal på beina før. Da de så de store poser fylt med sandaler de ropte av glede og takket Gud for denne store mirakel.
Dessverre 52 barn fikk ikke noen sandal fordi det ikke var nok for alle, og de gråt mye. Muliika trøstet dem og sa at de ville få sandaler neste gang, når mer penger kommer inn skal de også få et par sko hver
Et av problemene med å gå uten sko er at det kan føre til infeksjoner i føttene, og små insekter kan legge egg i sårene, og skape larver, hevelse og puss i føttene og bena. og i noen tilfeller når skarpe gjenstander har rust kan dette føre til stivkrampe, mange barn har mistet livet på grunn av dette. Så et par sandaler kan faktisk redde et barns liv.
Mange av disse gatebarna kan gå en måned før de blir vasket, de mangler såpe og rent vann, og mange lider mye. De sover på gata uten teppe, noen er nakne fordi de mangler klær, de finner mat som er dårlig i søpla og mange får matforgiftning fordi de spiser bortskjemt mat. De mangler husly, og noen barn blir også misbrukt av onde mennesker.
Vi trenger å være der for dem og vise dem kjærlighet, og fortelle dem at de er kostbare for Gud, og gjøre det vi kan for å hjelpe dem til å få et bedre liv. Vennligst hjelpe et barn i Uganda og stå sammen med oss ​​som Gud lede deg.»
Du kan ta kontakt med meg for mer informasjon på:
E-post: [email protected]
Telefon: +256 784 294 651

Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.