Oppdatering, Festen for barn 2021, Nord i Uganda i Lawmo Distriktet

Evangelist Muliika Emmanuel Fred og hans kone Josephine, reiste sammen med 5 andre i team, for å holde en fest for barn Nord i Uganda. De startet tidlig om morgenen den 20 desember og kjørte i 8 timer og nådde Lamwo Distriktet.

Neste dag den 21 desember holdt de en stor fest for barna der. Det var beregnet at det skulle komme ca. 200 barn, men nesten det dobbelte dukket opp. De hørte julesangene som ble spilt på store anlegg og kom springende for å være med på festen. Alt var bra organisert og festen gikk veldig bra. Muliika sa at det må ha vært en velsignelse fra Gud over maten, for det var nok mat til nesten det dobbelte av det som var beregnet. Det var mer mat igjen i pannen etterpå sa Muliika.

Det kom støtte fra Amerika, Norge og andre steder og barna fikk gaver. Det ble delt ut skolemateriell, bøker, sko, klær, mat, drikke, og kake. Muliika avtalte å støtte 10 barn der med skolegang som en god begynnelse.

Jesusvenner ønsker å takke alle som har vært med å bidra med gaver og forbønner for dette prosjektet, dere har vært med å gjøre mange barn glade. De fikk høre evangeliet om Jesus Kristus og mange rekte opp sine hender og ønsket å imot Jesus som Herre og frelser i sine liv. De vil bli fulgt opp og få mulighet til å lære mer om Guds ord. Muliika sa at til neste år ønsker vi å ta med oss mange bibler å dele ut til dem.

I tillegg til dette er det en hel del enker med barn som får pengegaver, slik at de kan kjøpe inn noe mat nå til jul. Vi takker Gud for hans nåde, som gjør at vi kunne ha en slik fest, vi ønsker alle er riktig fredfull og velsignet julehøytid.

Hvis du ønsker å gi en gave til månedens prosjekt, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

Legg igjen en kommentar