...

Oppdatering månedens prosjekt November 2016

November 2016

Muliika har hatt mye å gjøre i November, han har besøkt flere enker og hjulpet dem med mat, klær og annet.

Enken Florence fikk hjelp til å betale husleie som hun skyldte og fikk erstattet det som tyver stjal fra henne blandt annet tepper og mobil. Hennes datter fikk behandling for problemer med utslett hos lege.

Det kom inn gaver til prosjektet fra en dame som heter Jessica Robinson som lenge har samlet inn penger for å hjelpe disse enkene i Uganda. Det var en som donerte en fin gave til Florence. Flere i Norge har donert inn penger for å hjelpe disse enkene også, noe vi setter veldig stor pris på. En annen enke fikk kapital for å lage kylling farm og en annen fikk hjelp til husleie. I kommentarfeltet til Youtube videoene står det kommentarer med mer info.

På kvelden i dag 28 / november / 2016, vi reiste også til gayaza og møtte en enke som heter fredristar kigozi, som fikk støtte fra anonym giver to uker tilbake gjennom Jessica Robinson å starte en fjærfe gård, da hun fikk pengene, hun gjorde en bestilling i ugachick selskap og hun ble gitt to uker for å få 100 kyllinger.
Tre dager tilbake begynte hun fjærfe gård og hun er så glad for den støtten nå har hun håper å betale skolepenger, og mate hennes familie gjennom denne gården. Takk for støtten.

Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.