...

September 2013

01_ritah_24_desember
Denne månedens prosjekt er enke Ritah. Den 24 Desember 2012 besøkte Muliika og team flere familier som var veldig fattige. De delte ut mat og snakket med familiene, og delte evangeliet med de. Ritah tok imot Jesus som Herre og frelser på julaften.
Hun leide et skur som ikke var større en noen få kvadratmeter, det var plass nok til en dobbeltseng, der bodde hun med 5 små barn. Taket lakk når det regnet, og vann rant fra veien ned og inn i rommet hvor de skulle sove. På grunn av fuktighet og mugg fikk den små gutten lungeproblemer.
Den minste gutten hadde for vane å dunke hodet i vegger og dører og skade seg selv, men etter forbønn sluttet gutten med dette.
Vi samlet inn penger og fikk nok til å betale alle husleiene som Ritah skyldte huseier, og flyttet henne og barna til et bedre sted i begynnelsen av 2013 og betalte 3 månedshusleier på forskudd på det nye stedet Her under kan dere se videoen når hun flytter til et annet sted

 


Nå i September prøvde en mann i nærheten å voldta henne, men hun klarte å komme seg unna og ringe til politiet. Den eldste gutten hennes ble også angrepet av en mann, men gutten ropte , «Jesus, hjelp meg!» og angriperen ble plutselig redd og la på sprang bort fra ham.
Stedet de bor på er ikke egnet for barn å vokse opp på. Vi ønsker derfor å flytte kvinnen og barna igjen bort fra utrygge omgivelser. Vi ønsker også å hjelpe henne i gang med en liten butikk som hun kan leie, og hvor hun kan selge varene sine fra.

OPPDATERING MÅNEDENS PROSJEKT
Tidlig i denne måneden fortalte vi om enken med 5 barn. Denne kvinnen har opplevd mye etter at hun bekjente seg som en kristen. Muliika fortalte at hun har vært utsatt for 3 voldtektsforsøk av en og samme mann. Vi så det derfor som en prioritet at hun ble flyttet til et tryggere sted.
Nylig fikk vi inn en pengegave hvor alle pengene gikk med til å flytte denne enken til et tryggere sted. Hun fikk også betalt fire husleier på forskudd. Muliika lette i 2 dager før han fant et egnet sted, og i forrige uke  flyttet hun og barna inn i det nye rommet. Like ved ligger en politistasjon som gir familien trygghet.
Muliika kom på besøk og hadde med seg bananer og annen mat

01_ritah_september_2013

Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.