...

Jolly, og enker med barn er månedens prosjekt for August.

Evangelist Muliika Emmanuel Fred skriver:
» Mine venner, vennligst hold datteren min prinsesse Jolly i bønn, hun er syk. Hun har en bakteriell infeksjon. Det følger med mye hodepine og mage smerter. Hun er nå på en klinikk som heter joker klinikken. Jesus er helbrederen som makter og formår.»

Oppdatering angående Jolly, hun er nå frisk 15.8.2020

Evangelist Muliika Emmanuel Fred:

» Venner, takk for alle deres bønner for min datter prinsesse Jolly, som har vært syk i 9 dager. Hun er nå helt bra igjen. Hun smiler nå og er helbredet. Tusen takk for kjærligheten til familien min og jobben vi gjør her i Uganda. Gud velsigne dere alle, ære være Gud. takk for alle som støtter meg med å betale regning for sykehusopphold.»


Jeg snakket med Muliika over tlf 15.8.2020 og han fortalte om situasjonen til en av enkene:

«Kjære venner, Be for datteren til enken som heter Firenze, datteren hennes kalles shabula, hun er syk av hiv-aids, hoste, malaria, feberhud. Hun trenger hjelp for å kunne gi henne medisinsk behandling, all støtte er velkommen»

OPPDATERING 22.8.2020

Vi takker for alle som gav inn penger for å hjelpe denne enken og hennes barn, hun fikk kjøpt medisiner til sin datter.Reise til Kalungu Vest I Uganda 20.8.2020

Evangelist Muliika Emmanuel Fred og hans kone Josephine Sunday Muliika, besøkte noen barn som er under «Utdannelse for barn prosjektet». Det er et prosjekt der foreldreløse barn får hjelp til skolegang. Barna fikk bøker, blyanter, toalettpapir, t-skjorter, sko og noe godt den dagen.


Muliika besøkte slummen og delte ut mat og sandaler til 10 familier.

Muliika sammen med team besøkte slum området. Det var rundt 10 familier med enker med barn som fikk hjelp, de fikk: klær, sko, såpe, sukker, ris og annen mat. Barna ble så glade for sandalene som de fikk, dette kan redde liv. Hvis barna skjærer seg på rustent metall kan de få stivkrampe og blodforgiftning og dø av det, så slike sandaler redder mange barn fra å bli alvorlig syke.

Takk til alle som har gitt inn gaver denne måneden som har blitt brukt for å hjelpe mange enker med barn. Vi kan nevne at det er andre enker med barn som også har fått hjelp, der Muliika har sendt dem penger over mobil money kontoen. De har fått hjelp til å betale husleie eller strøm og penger til medisin og mat.


Hjelp til barn med handikapp prosjektet 28.8.2020

Muliika forteller: «Dette er arbeidet vi gjorde i dag, med å kontakte denne familien som har ett barn som har et handikapp og hjerneskade. Organisasjonen vår, www.evangelistbygodsgrace.org sammen med barmhjertig hjelpestiftelse, gikk sammen for hjelpe og besøke denne fattige familien. Vi tok med oss en stor banan klase, brød og sukker.
Fortsett å be for denne familien i Mazzi, Kitende Entebbe Road. De trenger penger til mat, klær, strøm og medisiner for sitt syke barn. Takk til deg som vil støtte dette arbeidet, all støtte er velkommen. Gud velsigne deg for å følge arbeidet vi gjør.»


Gir ut gratis mat til over 70 familier 29.8.2020

Evangelist Muliika Emmanuel Fred forteller:
«Mat innhøsting til trengende prosjektet. Hardt arbeid fører til stor gevinst og gode frukter, høsting av mat, putter det i hvite poser på 100 kg hver. Det deles deretter opp i mindre mengder og gir det til mat til enker, trengende barn og fattige familier i dag. Akkurat nå er vi på gården hvor vi snart skal bygge skole, husly eller hjem for trengende. All ære til Gud. Fortsett å be for dette arbeidet vi gjør. Takk til alle som støtter prosjektene på forskjellige måter må Gud velsigne deg.»


Hvis du ønsker å gi en gave til prosjektene, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.