...

Månedens Prosjekt for mai 2020 er enken Prossy.

Muliika besøkte en enke som heter prossy, som har 3 barn. Hun er veldig syk, hun har et stort problem med å svelge mat og smerter i halsen. Hun har også vondt i nakken, smertene er så store at hun nesten ikke får sove om nettene. Alle pengene til hadde spart har hun brukt opp, på mat for seg og barna sine. Hun har ikke penger til å få behandling på sykehuset. Hun trenger å få en legetime å få sjekket opp i dette og utført tester som koster mye for en fattig enke.

Hvis du ønsker å gi en gave, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

Oppdatering 1

Jeg har gode nyheter angående Prossy. Vi fikk inn god støtte til dette prosjektet. Muliika ble med  Prossy til sykehuset og hjalp henne. Nå har hun fått behandling med 2 sprøyter og intravenøs væske. Hun er satt opp med en medisinsk behandling som tar 9 dager å fullføre. Tusen takk til alle som har støttet dette prosjektet må Gud velsigne dere.

Oppdatering 2

Muliika fulgte opp denne enken og hvordan det går med henne. Hun har blitt henvist til et mer moderne sykehus med flere muligheter for avanserte tester. Hun vil flere tester og mer legesjekk, hun skal til sykehuset på mandag den 6 juni, så det er mer behov for oppfølging av denne saken.

«En av de foreldreløse barna kalt Mary fikk gaver som sukker, såpe, brød og snacks. Begge foreldrene hennes døde da hun var 2 år, og nå er det bestemoren som passer på henne. Bestemoren er syk av hjertet, så bestemoren trenger bønner. Hvis du fortsetter å be for dette arbeidet vi gjør, kan Gud hjelpe oss med å nå ut til mange foreldreløse og fattige barn.» …Evangelist Muliika Emmanuel Fred.

Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.