...

Månedens prosjekt for november 2021 Namutebi

Denne månedens prosjekt er enken Namutebi. Hun en enke som bor i Ghetto-områdene i Bwaise-sone 3. I Hennes ene ben er det en forferdelig infeksjon som hun har hatt i 2 år. Vi må hjelpe henne så hun kan ta seg av sine 3 barn.


«Vi takker Gud for disse sjelene som tok imot Jesus og vi ga dem nye bibler å lese på oppdraget i bydelen Busiro Luuka, Uganda den 2 november»

«For en glede når alle disse sårbare barna fikk donasjoner i Busiro. Gud være æren. november«


Muliika besøkte Namutebi den 9 november

I dag har vi besøkt en enke som heter Namutebi som bor i Bwaise, Kampala, Uganda som er syk, og har et råttent bein, som er veldig vondt og hun har ingen støtte. Vi fikk støtte fra en av partnerne og vi tok med mat som ris, bønner, såpe, sukker, brød og en stor banan klase, pluss at vi fikk betale penger for gass.

Jeg gikk med legen som heter Jane Nalwoga, som jobbet med hennes fot, vi tok med smertestillende for henne, for å dempe hennes store smerter. Hun fikk penger til 6 skanningsprøver, transport, og penger til å forsørge seg selv og sin familie. Namutebi har 3 barn og en blind søster som hun tar seg av. Hennes blinde søster ble voldtatt og ble gravid og har unnfanget en baby. Disse menneskene har hatt det veldig tøft. De har tatt imot Jesus Kristus som herre og personlig frelser. Ære til Gud, gleden er stor i himmelen.


Hvis du ønsker å gi en gave til prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.