...

Månedens prosjekt oktober 2021 er enken Harriet Namukisa

Evangelist Muliika Emmanuel Fred besøkte denne enken Harriet Namukisa nylig den 8.10.2021 og forteller:

«Kjære venner, i dag har vi besøkt en enke som heter Harriet Namukisa i Mubende bydel. Som organisasjon ga vi henne penger til å starte en kaffebedrift, etter å ha funnet henne i Kisenyi slumområde nær gateveien, hvor hun ikke hadde håp. Da hun mottok midlene fra oss, begynte hun å kjøpe og selge kaffe fra bønder, og kjøpte deretter en tomt hvor hun bygde hus. Hun har nå flyttet inn i sitt nye hus, Ære være Gud.

Hun trenger sement, maling, sand, og håndverkere, for å fullføre dette huset. Hun trenger sementen til å støpe golv. Hun har også en plan om å starte en landhandel i denne landsbyen i det samme huset som hun har bygget. Så hvis du er imponert eller fornøyd med hva Gud gjør inn i livet denne enken. Vennligst la oss støtte henne.

Vi tok med oss brød, sukker, såpe, ris og litt lite penger for å kjøpe bønner og kjøtt til Harriet da vi besøkte henne. Måtte Gud velsigne dere alle. All støtte er virkelig velkommen til å fullføre dette huset for denne enken. Barna hennes har det bra.»

Oppdatering oktober 2021

Harriet Namukisa fikk hjelp til å legge sementgolv i begge sine rom. Hun er kjempeglad og takker så mye for støtten til sement, sand og mer.


Prosjekt 2 denne måneden, er å bygge en latrine på marken til Josephine og Muliika

Muliika forteller at latrinen blir ferdig på mandag.

Latrinen er ferdig Muliika takker for all støtte og hjelp

Hajala, med 6 barn trenger operasjon

«Kjære venner, dette er en mor som heter Hajala, med 6 barn, som har problem med en sykdom i halsen, halsen har svulmet opp og det er vondt når hun snakker og spiser litt mat. Hun må opereres, men igjen har hun ingen penger. Hvis du blir berørt av denne kvinnen sin situasjon, la oss hjelpe henne ut av dette problemet, for hun trenger å passe barna sine og være frisk. All støtte er velkommen.»

Hajala fikk penger til medisin og mat, hun er bedre men trenger mer støtte og hjelp


Hvis du ønsker å gi en gave til prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

Legg igjen en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.